Wie-Wat-Waar

Ik ben VORMgever & BEELDmaker bij Haisja, maar heb ook een mooie dosis Wanderlust. En als het kriebelt, moet je reizen. Maar er ook over schrijven, en dus bloggen. Gewoon al die woorden die door je hoofd tollen op het web dumpen. Al die verhalen moeten er uit. Want deze kastart trekt eropuit – en dat betekent niet alleen het internet op, maar de echte wijde wereld in. En je kan me hier volgen, in woord & beeld, maar ook in vorm.

Dat schrijven begon met het kribbelen in een notaboekje tijdens mijn trip naar Centraal-Azië. Daar vloeide een eerste reisdagboekje uit voort. Een tweede volgde, een derde is onderweg. En zo kwam ook het idee voor dit Blog. Niet alleen het idee om mijn “Wanderlust” in beeld (en woord) te brengen. Maar eigenlijk een idee dat al langer smeulde, om een woordje uitleg te geven bij enkele opmerkelijke beelden die ik maakte, je vindt ze onder “Dagelijksbeeld“. En zo laten we het groeien, neem ook een kijkje onder “Expolicious“. Lees lekker weg onder “Cursiefjes“. En ontdek ook mijn werk als vormgever.

“De wereld is een boek en zij die niet reizen blijven steken op 1 pagina”, zei Augustine of Hippo. Deze kastart zit een 30 pagina’s ver in dat grote, grote boek. En ik lees met veel plezier nog een héél stuk verder. Ondertussen schreef ik zelf over : OezbekistanKirgiziëKazachstanIndia – Sri Lanka – Tanzania – KeniaEgypteMarokko – Turkije – Cyprus – Italië – Frankrijk –  Duitsland – Estland & Zweden. En je kan je nog verder bladeren (door nog meer foto’s) op wereldwegwijzer.