Wie-Wat-Waar

Hallo, ik ben Geert, VORMgever & BEELDmaker, met een mooie dosis Wanderlust. Als het kriebelt, moet ik reizen. Maar er ook over schrijven. En dus bloggen. Gewoon al die woorden die door mijn hoofd tollen het web op. Al die verhalen moeten er uit. Want deze kastart trekt er graag op uit – en dat betekent niet alleen het internet op, maar de echte wijde wereld in. Hier kan je me volgen, in woord & beeld.

Dat schrijven begon met het kribbelen in een notaboekje tijdens mijn trip naar Centraal-Azië. Daar vloeide een eerste reisdagboekje uit voort. Een tweede & derde volgde. En zo kwam ook het idee voor dit Blog. Niet alleen het idee om mijn Wanderlust in beeld (en woord) te brengen. Maar eigenlijk een idee dat al langer smeulde, om een woordje uitleg te geven bij enkele opmerkelijke beelden die ik maakte, je vindt ze onder Dagelijksbeeld. En zo laten we het groeien, neem ook een kijkje onder Expolicious, Festivalitis, Horse Tales, …

“De wereld is een boek en zij die niet reizen blijven steken op 1 pagina”, zei Augustine of Hippo. Deze kastart zit een 30 pagina’s ver in dat grote, grote boek. En ik lees met veel plezier nog een héél stuk verder. Ondertussen schreef ik zelf over : OezbekistanKirgiziëKazachstanIndia – Sri Lanka – Tanzania – KeniaEgypteMarokko – Turkije – Cyprus – Italië – Frankrijk –  Duitsland – Estland – ZwedenArmenië & Georgië.