Wie-Wat-Waar

Ik ben¬†VORMgever¬†& BEELDmaker. En heb¬†een mooie dosis Wanderlust. Als het kriebelt, moet je reizen.¬†Maar er ook over schrijven. En dus bloggen.¬†Gewoon al die woorden die door je hoofd tollen op het web dumpen. Al die verhalen moeten er uit.¬†Want¬†deze kastart trekt eropuit¬†‚Ästen dat betekent niet alleen het internet op, maar de echte wijde wereld in. En je kan me hier volgen, in woord & beeld.

Dat schrijven begon met het kribbelen in een notaboekje tijdens¬†mijn trip naar Centraal-Azi√ę. Daar vloeide een eerste reisdagboekje uit voort. Een tweede & derde volgde. En zo kwam ook het idee voor dit Blog.¬†Niet alleen het idee om mijn Wanderlust¬†in beeld (en woord) te brengen. Maar eigenlijk een idee dat al langer smeulde, om een woordje uitleg te geven bij enkele opmerkelijke beelden die ik maakte, je vindt ze onder Dagelijksbeeld. En zo laten we het groeien, neem ook een kijkje onder Expolicious, Festivalitis, Horse Tales, …

“De wereld is een boek en zij die niet reizen blijven steken op 1 pagina”, zei Augustine of Hippo. Deze kastart zit een 30 pagina’s¬†ver in dat grote, grote boek. En ik lees met veel plezier nog een h√©√©l stuk verder.¬†Ondertussen schreef ik zelf over : OezbekistanKirgizi√ęKazachstanIndia –¬†Sri Lanka¬†– Tanzania¬†– KeniaEgypteMarokko¬†–¬†Turkije¬†– Cyprus¬†– Itali√ꬆ– Frankrijk¬†– ¬†Duitsland¬†–¬†Estland¬†– ZwedenArmeni√ę & Georgi√ę. En kan je nog verder bladeren op wereldwegwijzer.