Vanfleteren

Een volle zaal, een volle Arenberg. Niet voor een band of een zanger. Neen. Voor een fotograaf. En niet om zijn werk te komen bekijken. Neen, dat hangt in het Fomu. Om te komen luisteren. En luisteren dat deden we. Ademloos haast, aan zijn lippen hangend. Zijn woorden beroerden de zaal evenveel als zijn beelden in het Fomu. Als een priester stond hij er. Voor zijn parochie. Een parochie en opkomst waar menig priester jaloers op zou zijn. In zijn beste kostuum, maar langs de kapper was hij niet geweest. Als een preker, zei hij zelf. Een hoogmis dus. Niet de hoogmis van de fotografie. Maar die van het leven. Leven waar hij volop voor gaat. Al 50 jaar. Volop de vruchten van plukt. Vruchten waar wij mee mogen van genieten, die hangen in het Fomu. Vruchten die hij van woorden voorzag. Woorden die bleven hangen, die nog lang nagalmden. Wat een avond. Wat een kado. Zo’n “present”-je krijgen we maar al te graag.

Foto’s van de beelden uit de Elvis & Presley reeks.
Het idee alleen al, een roadtrip door de States in Elvis-kostuum.

Categorieën:Expolicious, kastart, TEXTbrouwer

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s