Beestige foto

Geen koe die er van wakker ligt, van fotografie. En meestal omgekeerd ook, geen fotograaf die wakker ligt van koeien. Het zijn niet echt de meest aantrekkelijke beesten om vast te leggen, ze spreken ook niet echt een grote doelgroep aan. Als fotograaf zal je er dus niet snel mee scoren. Wildlife daarentegen, dat gaat er in als zoetekoek. Richt je télélens op een Afrikaans beest en je kans om met een prijswinnaar naar huis te komen stijgt aanzienlijk. Niet dus voor Tijs Posen die net een prijs wegkaapte met net dat op de foto, koeien. En dat dan nog eens in een wedstrijd met als thema : lens op de mens. Er staat natuurlijk ook een mens op, maar ook die richt zijn blik op de koe. De koeien zelf die staren maar wazig voor zich uit. Laat ons maar grazen, denken ze. Hen maakt het niet veel uit of ze vastgelegd worden. En of dat beeld dan wint of niet. Stijn Meuris daarentegen, die is helemaal om. Hij wordt lyrisch bij dit beeld. En gelijk heeft hij. Knap beeld. Terechte winnaar. Mooi licht. Dito compositie. En nu weten we gelijk ook dat Peltenaars er maar rare meervoudsvormen op na houden  😉

Categorieën:Expolicious, kastart, TEXTbrouwer

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s