illuminated

18 jaar, dat is feest. Groot feest. 500 man kwam afgezakt naar de sporthal van Lokeren. Niet om jouw verjaardag te vieren, al lang die er wel vlakbij. Maar om mee te vieren op een fuif waar jij mee je schouders onder zette. Een grote stap. Een mooie stap. Een stap richting ‘illumination’, het thema van de fuif. Groot worden dat is het licht zien. Of dat is wat een vader er graag in ziet. Het kan ook een stap richting pintjes geweest zijn. Een fuif is het beste excuus om er een paar achterover te slaan. Daar moet niet te veel licht bij. Een vader vormgever dat is dan weer handig als er ook affiches, flyers & entreekaarten gemaakt moeten worden. Zo kan die pa daar eens zijn licht laten op schijnen. Met dit als resultaat.

Categorieën:Cursiefjes, kastart, TEXTbrouwer, VORMgeverTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s