Niet in 1-2-3-4

Even naar een tentoonstelling, of dat was toch het plan. Het was wel even de grens over, dat wel. In 1-2-3-4 waren we er niet. En al zeker niet in 1-2-3-4 terug. Man, man, man, wat een dag. We moesten er iets voor over hebben, voor 1-2-3-4, de overzichtstentoonstelling van Anton Corbijn in Den Haag. Eerst serieuze file in Nederland, maar die viel achteraf gezien nog mee. Later, op de terugweg, geraakten we haast niet voorbij Antwerpen. Alles zat muurvast. We zijn er toen maar in een grote boog rond gereden. Rond de stad waar potverdikke een twee jaar later diezelfde overzichtstentoonstelling neerstreek. Ik ging terug kijken – kwam met een andere kijk terug – maar nam deze keer de trein  😉

Categorieën:Expolicious, kastart, TEXTbrouwerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s