Aphrodite’s Rock

Ze moesten eens weten waar ze op klimmen en waar ze vanaf springen, mijn twee kapoenen. Voor hen is het gewoon een rots. Een rots in de Middellandse Zee. Een deugddoende verpozing na onze vlucht op Larnaca, een welkome duik midden onze eerste rit richting Paphos. Het is er ook het weer voor, aangenaam mediteraan. Wie zou er niet in zee willen springen, welke tiener zou er niet van die rots willen springen. De rots van Aprodite, want zo noemen ze haar, naar de plaats waar deze Godin uit het water stapte. Waar ze eigenlijk geboren werd. Geboren uit het schuim van de Middellandse Zee. Schuim dat ontstond doordat de geslachtsdelen van Uranus er in belanden. Uit het sperma van deze ontmande God ontstond het schuim dat hem alsnog een dochter schonk. En wat voor één, de Godin van de liefde, de schoonheid, de seksualiteit & de vruchtbaarheid. Hij werd van zijn genitaliën beroofd door zijn eigen zoon Kronos & dat in opdracht van zijn eigen vrouw Gaia. Daar zit de Griekse mythologie vol van, van die familiedrama’s, Kronos kreeg later een koekje van eigen deeg, van zijn eigen zoon natuurlijk, Zeus. Maar daar denken mijn twee kornuiten niet aan als ze van die rots springen. Geen drama’s, maar uren waterplezier. Geen weggeworpen ballen van een Griekse God, maar een rots waar ze kunnen op klimmen om hun mannelijkheid te tonen als ze er weer afspringen. En dat keer op keer. 

Categorieën:DRONEpiloot, kastart, WERELDwegwijzerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s