Twee groentjes & twee oudjes

Ze dacht me op een taalfoutje te kunnen betrappen, toen ik een tweede bestelde. Het is toch “une verre” zei ze. En ik kreeg inderdaad een tweede glas voor mijn neus. Maar ik had een tweede groene besteld. De variant die je alleen hier kan drinken, in de brasserie net voor de abdij. Een brasserie met een zalige naam. Dus gingen we de volgende dag terug. Toen werd het : een tweede oude. Want naast de groene (van het vat), hebben ze hier ook flesjes liggen van 1 jaar oud. Blauwe die een jaar verder doorgegist is, doorgerijpt. Man, man, man, als je een stukje van de hemel wil proeven moet je in deze gouden vallei (Or-val) zijn. Ook als het regent  😉

Categorieën:DRONEpiloot, kastartTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s