West meets East

Vanuit Ella gaat het naar Kataragama, naar de kust. We verlaten de bergen, stoppen even langs een waterval & dan bij een klooster. Het is wat onwennig, wat zoeken, twee nieuwsgierige groepjes staan tegenover elkaar, we tasten elkaar vraag na vraag af. We zijn er te kort om echt het ijs te kunnen laten ontdooien, het blijft twee werelden die kortelings langs elkaar passeren. We sluiten het vragenuurtje af met een sessie groepsfoto’s en zien de jonge monnikken langzaam loskomen. Glimlachjes komen tevoorschijn.

Categorieën:kastart, WERELDwegwijzerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s