Linkerwoofer

Waar waren we gebleven ? Een openingszin die kan tellen. Daan pikt de draad weer op, op Linkerwoofer, alsof er niets gebeurd is. Een grapje, een knipoog en dan tonen dat hij er staat. Geen troubles met de band, die staat éénsgezind achter hem. Deze keer gaan ze ons van onze sokken blazen, zoveel is zeker, met zo’n attitude staan ze er. En ook ik sta klaar, om het vast te leggen. Een tweede keer, we deden het al eens op ManiFiësta. En het is niet alleen Daan die we kunnen vastleggen op Linkerwoofer. We nemen de camera een paar keer mee. En zo kunnen we ook K’s Choice en CPEX aan ons album toevoegen.

Categorieën:BEELDmaker, Festivalitis, kastartTags: , ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s