Grote knuffelbeer

Eén foto, twee verhalen. Ik gebruikte deze foto al om te vertellen hoe één song van Eels mij greep. Maar er zit nog een verhaal in de foto. Het verhaal van het concert van Eels in het OLT, waarbij de frontman, Mr E, mijn lief greep ! Potverdikke. Komt dat tegen. Maf man, die Mark Oliver Everett. Dat verhaal, van dat maffe leven, vertelt hij zelf ook in zijn boek : Things the Grandchildren Should Know. En dat hoor je ook in de songs die hij schrijft en die hij hier brengt. Pareltjes, maar toch met ruwe kantjes soms. En zo zijn we compleet verrast als hij midden in het concert beslist om even te stoppen om zijn publiek te knuffelen. Alé, ik ben verrast, mijn madam ziet haar kans schoon & vleit zich even in zijn armen. Alweer een ervaring rijker  😉

Categorieën:BEELDmaker, Festivalitis, kastartTags: , ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s