The Levellers

Dragen ze iets onder die kilt ? Het is de grote vraag in het hoofd van mijn madam. We zijn op weg naar The Levellers, die op Casablanca staan. De grote vraag in mijn hoofd is : hoe begin ik er aan, aan concertfotografie, want het is de eerste keer dat ik de camera mee neem. We gaan dus op de eerste rij staan. Ik om de mannen goed te kunnen vastleggen. Zij om … je weet wel, een antwoord te vinden op haar vraag. Ik krijg die avond de smaak wel te pakken, het heeft wel iets, de emotie van zo’n concert kunnen capteren. Zowiezo zorgt vooraan staan er voor dat je mee gaat in de energie die vrij komt bij zo’n optreden. En die energie vangen in een paar shots, daar gaan we voor. Ik keer tevreden, met een smile op mijn gezicht terug. Of dat bij mevrouw ook het geval was, tja, … dat moet je haar zelf vragen  😉

Categorieën:BEELDmaker, Festivalitis, kastartTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s