Kat in een zak

Neen, ik heb geen kat in een zak gekocht, maar een schat van een beest in huis gehaald. Het waren er twee eigenlijk. Ik ging met mijn twee kastarts langs de poezenboot in Gent en kwam met nog eens twee extra kastarts thuis. Twee zwart-harige, voor de verandering. Als de poes van de buren langs kwam, dan had ik er drie in huis. Als die niet langs kwam, dan zaten die van mij gegarandeerd bij de buren. Kortom, ergens zag het wel zwart van de poezen  😉

 

Categorieën:BEELDmaker, Dagelijksbeeld, kastartTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s