Wash-Up

Toen ik een tijdje terug een bad nam, kwam Up binnen gewandeld. Up dat is de naam van onze kater. Mijn jongste heeft hem zo genoemd, naar een geluidje uit SuperMario of zo. Een beetje rare naam, vond ik eerst. Maar hij is best toepasselijk, hij kan verdomd hoog springen. Hij springt overal op, is heel nieuwsgierig, moet overal bij zijn. Hij durft dus ook op bezoek komen als ik een bad neem. Deze keer sprong hij in de lavabo, ging er in liggen, in die waskom. En hij begon zich ook te wassen ! Een zalig moment. Alsof we beide een bad namen. Ik in de grote kuip, hij in de kleine  😉

Categorieën:BEELDmaker, Dagelijksbeeld, kastartTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s