Help, ik ben getrouwd

Wat heb ik gedaan ? Hoe kan ik hier zo snel mogelijk weg ? En vooral : wie is die rare man achter me ? Runaway Bride, de film met Julia Roberts in de loopschoenen, hier even naspelen. Maar dan zonder loopschoenen, oeps. Ze is dan ook niet ver gaan lopen. Het is dan ook geen man om van te gaan lopen. Neen, het is er énen om mee te trouwen. En dat deden ze, op een stralende dag met een enkele bui. En met deze, en nog een hele hoop andere foto’s als gevolg. Runaway Bride, na de film, het album, binnenkort in hun huiskamer.

Categorieën:BEELDmaker, Dagelijksbeeld, kastartTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s