3 musketiers

Het echte verhaal achter deze foto. Dat is niet het verhaal over dat grote verwijt dat ik binnen kreeg en dat op mijn maag bleef liggen. Neen, het echte verhaal achter deze foto gaat over een belofte aan mijn jongens. De belofte hen het triumviraat van de klassieke oudheid te tonen. Nadat ik met hen De Nijl afvoer in Egypte, maakte ik die belofte. En met Rome en erna Sicilië maakte ik die belofte waar. Sicilië, ja, want daar staan nog de mooiste Griekse Tempels recht.

Het is ook het verhaal van deze 3 musketiers. Een naam die mijn oudste ons gaf, toen we er een 5 maanden alleen voor stonden. Dat was een héél zware, maar ook héél fijne periode. Ik alleen met mijn 2 kornuiten. Ik deed véél uitstapjes met hen toen. En op 1 van die uitstapjes, in Gent, doopte hij ons tot de 3 musketiers, 3 handen op 1 buik zei hij er bij. De tranen rolden over mijn wangen.

Maar zoals in het echte verhaal over de 3 musketiers, het verhaal van Aramis, Athos & Porthos, is er een 4de musketier bij gekomen. En zoals in het echte verhaal is dat misschien wel de belangrijkste musketier. De musketier namelijk die deze foto nam ! Lang leve D’Artagnan dus !

Categorieën:Cursiefjes, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s