Ontwaken in een droom

Dromen doe je ’s nachts, maar die ochtend in het midden van de Indische jungle werd ik wakker in een droom. Toen ik uit de gezamelijke slaapzaal stapte om een early bird watching tour te doen met een paar lokale gidsen stond ik er midden in, in die droom. Ik kon me in de wang knijpen om te zien of ik wel wakker was, het was per slot van rekening héél vroeg in de ochtend, maar ik gebruikte die hand liever om op het knopje van mijn camera te drukken. Om zo dus dit droom-tafereel vast te leggen. Opstaan, uit de slaapzaal stappen en er middenin staan, ontwaken tussen tientallen white spotted deer, die rustig grazend rond die slaapzaal wandelen. Alsof er geen mens in de buurt is. De meeste liggen inderdaad nog te pitten, maar ik ben wakker. Heerlijk ontwaken, in een droom van een ochtend.

Categorieën:kastart, WERELDwegwijzerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s