Zelfportret met gestrand ship

Die hele selfie-cultuur, daar doen we liever niet aan mee. Constant foto’s maken van jezelf, uitgestoken arm, duck face, … Het mobieltje op een stick zetten, zodat je ook wat van de omgeving kan zien, al blijf jij het belangrijkste natuurlijk. Zie mij eens zitten, op het strand, aan het zwembad, … Of kijk wie ik hier toevallig tegen het lijf loop, op de foto met één of andere BV (Banale Vlaming). Neen, we doen er liever niet aan mee. Maar als we een dronie (selfie met een drone) kunnen maken met een gestrand schip, ja, dan gaan we overstag.

Categorieën:DRONEpiloot, kastart, WERELDwegwijzerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s