Hol van de leeuw

Zijn mail had ik op 5 seconden gekraakt. Zijn adres vinden was ook maar 5 seconden werk. Nog eens 5 seconden later had ik zicht op zijn woning dankzij Google. Daar gebeurde het dus, daar trok ze naar toe. Er zelf naar toe trekken, naar dat adres, dat duurde net iets langer, maar ook dat deed ik. Naar het hol van de leeuw. Onaangekondigd natuurlijk, compleet onverwachts & onvoorbereid. Alsof je je daar kan op voorbereiden, ik geloof niet dat daar manuals voor bestaan. Misschien een gat in de boekenmarkt, maar ik geloof niet dat ik het ga vullen, dat gat. Ik zou niet weten wat vertellen, want ik herinner me er eigenlijk verder niks meer van, van die confrontatie, die avond. Behalve het feit dat ik het deed. Nog een tweede keer zelfs. Die tweede keer was véél leuker, toen waren ze er allebei. Ik ging niet voor de confrontatie, maar voor de verrassing toen, in het holst van de nacht wisselde ik de wagens van mij en mijn madam (alé, toen op papier zogezegd toch nog). Gewoon een statement, effe duidelijk maken dat ik door de leugens zag en maar al te goed wist waar ze zat. Exentoeren heb ik het hier al genoemd, maar in dit geval was het een tour de force van mij  😉

Categorieën:in woordTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... vormGEVER & beeldMAKER met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s