Of all people

Of ik HEM kon helpen bij het terugwinnen van MIJN ex. Dat vroeg HIJ aan MIJ. HIJ die notabene die ex van MIJ inpikte. Maar ondertussen was HIJ ze ook al weer kwijt (ingepikt door nog een ANDER ?). En dan leek het HEM evident bij MIJ ten rade te gaan. Of all people, zouden de Engelsen zeggen. Dolkomisch. Voer voor een Monty Python schets, me dunkt : so you want ME to help YOU get back MY ex-wife ? The one YOU stole from ME ! Zou dat werken, zou dat leuke TV opleveren ? Ik vond het allezins hilarisch. En het was ondertussen de tweede keer. Een tweede hulpkreet van een radeloos man. Vorig jaar vroeg hij het me ook al. Nu terug.

Voor alle duidelijk, ik vond het niet hilarisch uit leedvermaak, ook al zou je kunnen zeggen dat ik daar recht op heb, een stukje wraak. Neen, ik vond het hilarisch in zijn absurditeit. Het idee alleen al dat de man in kwestie geen andere weg zag dan bij de man te rade te gaan die hij de laan had uitgestuurd. En zo verscheen ik opeens weer op het toneel, zoals bij die soap opera’s op TV, het éne moment schrijven ze je er uit, exit, het andere moment maak je op miraculeuze wijze je rentree. En dan sta je daar weer. Daar had ik absoluut geen zin in. Vorig jaar niet. Dit jaar ook niet. Wat mij betreft was dat stuk uitgespeeld, ik hoefde geen rol meer.

Categorieën:Cursiefjes, in woordTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... vormGEVER & beeldMAKER met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s