Ziek gekronkeld

Kronkelen tot we we er ziek van worden. Door de bergen van Cyprus. Het Trödos gebergte. Heel mooi, maar draaien en keren, langs de flanken, links op draaien, dan weer rechts, op & neer de heuvels. Door de ‘Cedar Valley’, op weg naar een klooster in dit niemandsland, verder haast onbewoond. Maar het is de moeite, het Kykkos klooster is een pareltje in deze prachtige, overweldigende natuur. We lopen er rustig door. Langs alle verhalen op de muren, allemaal taferelen uit de bijbel. Onze volledige geloofsgeschiedenis zien we passeren. Allemaal in blinkende mozaïeken. Maar dan is het tijd om terug te keren. Ja, die volledige weg terug. Die lange kronkelende weg terug. Hoe mooi ook, het is teveel voor 1 van ons, die er echt zeeziek van wordt. Tot we terug een zee zijn, dan wacht ons een mooie beloning, een dronie met gestrand schip !

Categorieën:DRONEpiloot, kastart, WERELDwegwijzerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s