Surrealistisch tafereel

Vier jaar later en geen stap verder. Nochtans had ze beloofd het direct in orde te brengen. Ik vrees dat ik de defintie van ‘direct’ nog eens zal moeten opzoeken in Van Dale of zo. Vier jaar is niet direct wat ik onder direct versta. En ik vrees dat we er nog lang niet zijn ook niet, bij dat in orde brengen. Vier jaar al geeft ze er een draai aan. Naar links, naar rechts, … Hoeveel richtingen kan je op draaien ? Helemaal opgedraaid word ik er van. Soms toch. Soms sta ik er gewoon naar te kijken, zoals naar een surrealistisch schilderij. Een maf tafereel, je kan het niet bevatten, maar je zit er wel middenin, in dat schilderij. Ik ben onderdeel van een Magritte. Ceçi n’est pas direct, zou de titel kunnen zijn. Een nieuw meesterwerk, reeds vier jaar ‘in the making’. Ik neem er mijn ‘bolhoedje’ voor af. Het is een kunst. Echt waar. Iemand zo ‘in den draai houden’.

PS. foto bij deze post nam ik op de expo Beauty of the beast, in kasteel D’Ursel.

Categorieën:Cursiefjes, kastart, TEXTbrouwer

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s