Niet van deze wereld

Voor we Pondicherry binnen rijden (en we ons even in Frankrijk wanen), stoppen we in Auroville. Ook dit hadden we niet in India verwacht. Anderzijds, waar anders wel, alleen in India kan alles, of zo lijkt het toch. En is er dus ook plaats voor een alien-ruimteschip, of zo ziet het er toch uit. Een futuristisch ding, alleen van op afstand te bekijken. Voor ons toch, eenvoudige aardlingen, enkel ingewijden mogen naar binnen. In lange witte gewaden kunnen ze spiraalsgewijs omhoog stappen, waar het kosmische licht op hen zal afstralen. Het is een ongelooflijke knappe en best ingenieuze constructie. We mogen wel de maquette bestuderen, foto’s van de bouw bekijken, … En natuurlijk langs de shop passeren. Want dit moet een aardige duit kosten, dus zijn alle giften en inkomsten welkom, al kan ik me niet van de indruk ontdoen dat vooral die volgelingen er al hun centen in steken. Alles om de visie van ‘the mother’ te realiseren. Hoorde ik daar iemand ‘sekte’ kuchen ?

Categorieën:BEELDmaker, WERELDwegwijzerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s