Really living

Eén song die perfect twee cruciale momenten in mijn leven vatte. Twee strofes van die song om precies te zijn. Twee strofes voor twee héél verschillende fragmenten in mijn leven dan nog. Hoe deed hij dat, Mr. E van Eels, de man achter de lyrics. Hoe kon hij met twee strofes (van elk twee zinnen) zo perfect die momenten vatten ? Hij gaat vlot van de eerste strofe naar de tweede. Zelf deed ik er vijf maand over. Vijf maand om van de tweede naar de derde zin te gaan en zo bij de vierde uit te komen. Van “Cry your guts out, ‘till you got no more” naar “Have you ever made love to a beautiful girl” en zo bij “Made you feel like it’s not such a bad world” te eindigen. Vijf maand om van het einde van één leven naar het volgende te gaan. Om precies te zijn van het idee dat je leven er op zit, naar het besef dat er nog zovele levens mogelijk zijn. Om héél precies te zijn, van het einde van een leven dat er al lang geen meer was, naar de start van ‘echt leven’. En dat doe ik nu. Ik draai de volumeknop omhoog en zing luidkeels mee : “Hey man, now i’m really living”. Hell yeah !

Foto genomen tijdens een Eels concert in het Rivierenhof.

Categorieën:Festivalitis, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s