5 op de schaal van Richter

A sexual eruption. Een vulkaanuitbarstingetje. Meerdere zelfs. Vijf om precies te zijn. Het was dan ook vijf maand geleden dat ze het was afgetrapt. Met één of andere hoge piet. Hij zat zelfs in een nieuwsitem toen. Een ouwe, grijze geilaard die het moest hebben van zijn Porsche 911 en natuurlijk niet van zijn looks. Ik had direct zijn mailbox gekraakt. Alé, gekraakt, Napoleon was zijn wachtwoord, met als hint : de grootste leider van Europa of zo. Vijf seconden en ik zat er dus in. Zo ontdekte ik dat ze elkaar kenden via een datingsite. Benieuwd als ik was, schreef ik me in. Ook vijf seconden werk, wat doe je anders op een slapeloze nacht.

Ik deed het uit zuivere nieuwsgierigheid, naar die wereld van bedrog, dating-sites zitten vol met sheefpoepers. Maar raakte aan de praat met een dame. Niet om een date te versieren, of haar te versieren. Maar om te chatten over mijn situatie, een man achtergelaten met zijn twee kornuiten. Er volgde toch een afspraakje, maanden later, met de kinderen, naar een openlucht zwembad. Gewoon in real life verder babbelen terwijl de jongens zich amuseren. Een afspraakje met een nat einde. Een plotse wolkbreuk en we konden met natte kleren afdruipen. Naar haar huis, die kleren de droogtrommel in. En toen we ze er gingen uithalen, was er het moment, de blik, de kus. Een tweede – een echte – date volgde. Sexual eruption (whoa whoa), zing ik mee met Snoop Dogg op de radio …

Foto bij deze post komt uit een shoot voor de 4T4-gin.

Categorieën:Cursiefjes, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s