Wereldniveau

Unieke ervaringen, ik ben er graag bij. Ook als ik er een operatiezaal voor binnen moet. Geen kamertje, maar een serieuze ruimte. Het was dan ook een paard dat op de tafel lag. Om precies te zijn, waren er twee operaties bezig tezelfdertijd, er werd nog een kalfje onder handen genomen ook. Maar ik kwam voor het paard. Een unieke procedure, waarmee België aan de top staat (de faculteit diergeneeskunde van UGent is verkozen tot beste van de wereld!). Het resetten van het hart van sportpaarden. En dat met een serieuze stroomstoot. Je ziet de poten van het paard bewegen door de electro-shock. Dat moment legde ik vast. Nog zo’n ‘paarden-moment’ om niet te vergeten. Ik mocht er al een paar vastleggen, zie ook : Tussen de paarden gegooidOp de eerste rijEen kwakje in een zakje.

Categorieën:horse tales, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s