No man’s land

Rare beesten, dat kregen we te zien. En dat terwijl we voor iets anders kwamen. Ook dieren. Dieren in een post-mens tijdperk. Wij, mensen, zijn van het toneel verdwenen, en de dieren blijven wat verbaasd achter in onze puinhopen. Zo had Henk Van Rensbergen het voor ogen. Dit moest zijn volgende stap worden. Na jarenlang “Abandonned places” vastgelegd te hebben, wou hij er iets aan toevoegen, om daarmee des te meer te benadrukken wat er weg was. Wij, de mens. Ook een raar beest, zeker als je keek naar de creaties van die mens die hier in en rond dit kasteel uitgestrooid stonden. Telefoonkopschapen, tapijtvarkens, … en dan som ik enkel de leuke variëteiten op, die we zagen op de expo “The beauty of the beast”. Gooi daar nog eens een tongkat bovenop. Want auteur Peter Verhelst was ook van de partij. Hij las een stuk voor uit het verhaal dat hij schreef voor het laatste boek van Henk. Kortom, het was één beestenboel !

Categorieën:BEELDmaker, Expolicious

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s