Een echte brokkenpiloot

Een open knie en een blauw oog. Twee malheuren in evenveel weken. Je zou je vergissen, je zou denken, zeker na mijn vorige post, dat het een stijve hark is, een saaie piet. Maar niks is minder waar. Het is een echte brokkenpiloot. Tweemaal naar de Scouts gaan, is tweemaal met een letsel terug komen. Twee draadjes in die knie die al eens opgelapt was (toen waren het een pak meer draadjes). En een blauw oog, net voor de examens (met ook mondelinge examens). Je zou denken dat ik blij ben als hij braaf & rustig achter die PC kruipt. Maar niks is minder waar. Wat mij betreft, kan hij de boom in. Letterlijk !

Categorieën:in beeld, in woord, kastartTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... vormGEVER & beeldMAKER met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s