15 minutes of fame

De stalknecht in the picture. Letterlijk. De driver (zo heten jockeys in de drafsport) is afgestapt om vereeuwigd te worden, een woordje uitleg te geven bij zijn net gelopen race, zijn prijs in ontvangst te nemen, … Alle ogen zijn op hem gericht. Of toch niet alle. De knecht mag het paard naar de stal brengen en geniet duidelijk mee van deze overwinning op Waregem Koerse. Hij heeft het niet door, maar ook zijn geluk wordt vastgelegd. Ik deel de foto op social media & voor even is het omgekeerde wereld. Is het de knecht die even mag genieten van zijn 15 minutes of fame.

Categorieën:horse tales, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s