44 graden

44 graden, zo warm was het niet, maar de temperatuur steeg wel, of was dat alleen naar mijn gevoel. Soms zijn het vuilnisbelten, soms zijn het ook halfnaakte dames die ik mag vastleggen. Ik zal maar niet herhalen dat het “a dirty job is”, maar ook hier was het zaak de job gedaan te krijgen. Geen talmen, maar actie. En shooten. Ik had een duidelijk beeld voor ogen, de nodige attributen verzameld, een model dat het duidelijk ook te warm had, … Nu kwam het er op aan dat beeld dat in mijn hoofd spookte vast te leggen, zodat het luttele weken later op de achterkant van P-magazine (in een advertentie voor de 4T4 Premium Dry Gin) kon prijken.

Categorieën:BEELDmaker, Dagelijksbeeld, kastart

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s