Op de eerste rij

Van de weide, van de stallen, naar de hippodroom, de actie gaan vastleggen. Al kreeg ik ook mijn portie adrenaline te verwerken in de weides van Everaert. Maar de echte actie gaan vastleggen, mocht ik doen in Mons. En dat vanop de eerste rij. Mee de volgwagen in. De wagen met de commissarissen die mee op een binnenbaan de paarden op de piste volgt. Braaf tussen deze serieuze heren gaan zitten/staan, het was een combinatie van beide, tussen de stoeltjes van de echte officials in hangen. En van daaruit proberen de actie door het raam te capteren. Zo’n wedstrijd is voorbij voor je het weet, niet veel meer dan een minuutje heb je om je beeld te schieten. Ik was de eerste keer dan ook dolblij de koploper vast te kunnen leggen. Alleen ging die net op dat moment in galop & werd hij dus gediskwalificeerd. Gelukkig mocht ik later (een pak ervaring rijker) nog een tweede keer mee. Toen was het prijs, zowel voor mij, als voor het paard/de driver.

Categorieën:BEELDmaker, Dagelijksbeeld, horse tales, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s