Kwakje in een zakje

De paardenwereld, het is een maffe wereld. De eerste keer dat ik bij Everaert langs ging, liet hij twee paarden op me afstormen. De tweede keer had hij een andere verrassing voor me in petto. Ik had al een paard stevig horen stampen in een trailer op de parking. Nu kwamen ze er mee naar binnen. Ik werd aangeraden opzij te gaan staan. De hengst stampte wild in het rond, kon met zichzelf geen blijf. Hij werd naar een houten bok geleid. De hengstenhouder liet zijn arm in een soort van gigantische condoom glijden om het paard “een handje te helpen”. Zo wild als hij de bok opging, zo mak kwam hij er af. Met zijn tong languit bungelend uit zijn bek. Hij was verlost. De kweker stak trots het kwakje omhoog, een goed gevuld zakje.

everaert-5117

Categorieën:horse tales, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s