Tussen de paarden gegooid

Voor een magazine over de paardensport ging ik langs bij een kweker. Hij nam me mee met zijn jeep naar een weide ietsje verder. Ik waande me haast in de Provence. Een grote weide, met een poel in het midden, waar enkele paarden stonden te grazen en drinken. Ik liep langzaam & voorzichtig om de poel heen, om dichterbij de paarden te komen. De hengstenhouder, aan de andere kant van de poel maakte echter een hels lawaai, schrikte zo de paarden op. Die zetten het op een lopen, en zoefden links en rechts aan mij voorbij.

eve-5200-edit

Gelukkig verliep het voor de rest een pak rustiger. Ik had mijn portie adrenaline wel gehad die dag. Zo kon ik rustig verder wandelen langs deze en de aangrenzende weide en nog een paar echte postkaartprentjes vastleggen. Een moeder met veulen, hals over hals. En drie jaarlingen mooi naast elkaar. Het was een onvergetelijke dag met dito beelden geworden.

eve-5257

Categorieën:horse tales, kastart, TEXTbrouwerTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s