Bedolven onder de zwarte

Als we in Kenia toekomen staat de familie van een vriendin ons op te wachten. Van de luchthaven en de stad gaat het dus direct met een volgeladen busje recht naar Kafoka, een gehuchtje in the middle of nowhere, maar onze thuis voor een paar weken. Alle ogen zijn opeens op ons gericht. We horen constant 1 woord : Mzungé : blanke ! We zitten er opeens middenin, in Afrika. We doen een eerste uitstap, een wandeling naar een iets groter dorpje, met een cafeetje. Langs de kraampjes – iedereen heeft wel iets te koop in Afrika – maar we laten het kopen over aan de familie, wij zouden gegarandeerd in het zak gezet worden. De school is net uit als we willen vertrekken, een hoop kinderen komt buiten gestormd, bekijkt ons eerst wat angstvallig, maar als we foto’s van hen tonen op de displays van onze camera’s, worden we letterlijk bedolven.

Categorieën:BEELDmaker, kastart, WERELDwegwijzerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s