Niet stilstaan op Daan

Met de volgende generatie naar Daan, met onze zoons op stap. En wat een generatiekloof ! Ik spreek af met een maat, samen hebben we 3 tieners mee. Die jongens staan ons maar raar te bekijken als we uit de bol gaan op de muziek. Zeker als Daan naar zijn climax, naar Housewife toewerkt, is het voor ons onmogelijk om stil te staan. Maar niet voor hen. Zij geven geen krimp. Integendeel, ze kijken ons als strenge ouders aan, terwijl wij wel losgeslagen kinderen lijken.  >> meer foto’s

levellers-9048

De camera mee naar een concert. Het waren The Levellers die mij mochten ontgroenen op dat vlak. Dat was mijn eerste keer. Een vuurdoop vanop de eerste rij. Ideaal om deze ouwe rotten vast te leggen. Met mijn neus erop, het kon niet dichter. Robert (if your pictures aren’t good enough, your not close enough) Capa zou trots geweest zijn. Het voelde ook een beetje als een vuurlinie aan. Ze hadden nog niks aan kracht verloren & smeten zich volledig.  >> meer foto’s

Categorieën:BEELDmaker, Festivalitis, kastartTags:

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s