Apen op ons dak

Sri Lanka is een echt apenland. Letterlijk. Aan alle tempels krioelt het van de apen. En in Yala National Park zitten we er opeens echt midden in. Maar dan zo middenin, dat sommige dames toch een beetje schrik krijgen. We stoppen even met de jeep om de beentjes te strekken, maar al snel zitten er apen op het dak & horen we gekrijs uit die jeep. In dit park zitten niet alleen apen (al zijn die even alomtegenwoordig), er zitten ook luipaarden, maar die verstoppen zich nogal goed, sommige in de groep weten er ergens in de verte een glimp van op te vangen.

Categorieën:BEELDmaker, kastart, WERELDwegwijzerTags: , ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s