Cultuur-baden in Oostende

Oostende, parel aan de kust. En dat niet alleen voor wie zand met schelpjes lust. (Ook al had Hugo Matthysen het over een andere badstad.) Pareltjes in onverwachte hoeken ook. Knappe expo’s op onverwachte plaatsen. Arno in een ruwbouw, Vanfleteren in een bunker, De Keyzer in een entrepot & Storm Thorgerson in een fort. Als klap op de vuurpijl hangen er gewoon koppen van Vanfleteren in de oude & verlaten vismijn ! Voor de duiven. En de lucky basterds die er toevallig langs rijden. Wat een geluk dat we zo’n basterds zijn  😉

Categorieën:BEELDmaker, Expolicious, kastart

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s