Walking with elephants

Een ideetje van Monsieur le Bon Vivant, dat ik graag pik. Een song koppelen aan een trip, een reis. Zoals drops op Studio Brussel. We droppen een plaatje (song) op een locatie. In mijn geval koppelen we daar nog een plaatje (foto) aan. Het wordt hier dus even in “woord, beeld & geluid”. Een derde dimensie zowaar. Een extraatje dat je direct terug brengt, naar een bepaalde plaats, een bepaalde tijd. In dit geval zitten we zo weer terug in Sri Lanka. Rijden we door de jungle, tot aan een open plaats. Een meer, waar olifanten vrij & in grote groepen rond rondlopen. We rijden er langs, maar het is alsof we met hen mee lopen. Wat een ervaring. En wat een nummer om die ervaring terug op te roepen: Walking with Elephants van Ten Walls.

Categorieën:BEELDmaker, kastart, WERELDwegwijzerTags: , , ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s