Japans oudje ontdekt

Onze driestedentrip brengt ons niet alleen voor de tweede keer in het Fotografiska, maar ook naar het Moderna Museet. En daar staat ons een verrassing te wachten. We dachten gewoon eens langs de vaste collectie te lopen, maar dat was buiten Yayoi Kusama gerekend. Een kras Japans oudje dat ons van onze sokken blaast. We stappen de tijdelijke tentoonstelling binnen en stappen haar wondere wereld in. Een wereld vol kleur, vol verwondering, een wereld waar geen einde aan komt. Handig speelt ze met spiegels en reflecties en zet zo ook ons aan het reflecteren, aan het denken. Meer moet een expo niet doen, je even uit je wereld tillen en je er dan met een hoofd vol terug in zetten.

Categorieën:BEELDmaker, Expolicious, kastartTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s