Gevaarlijk Turkije

Zo gevaarlijk is Turkije. We kregen zomaar een lift aangeboden. We hadden niet eens onze duim uitgestoken. We waren gewoon beginnen stappen. We wisten wel waarheen, maar hadden niet verder gekeken, overtuigd dat we er wel zouden raken. En als er zomaar wielen onder je poep worden geschoven raak je er zeker ! Het was maar voor een paar kilometer, maar het was welkom én vooral een mooi moment. Ook al zaten we met drie opeengepakt vooraan op een bankje van twee. We hadden ook in de laadbak kunnen springen, want ver moesten we niet. Naar de grote baan, een beetje het binnenland in, om daar de bus te nemen naar het volgende stadje. Op naar Grieken & Romeinen. En op weg geholpen door deze Turk !

Categorieën:BEELDmaker, kastart, WERELDwegwijzerTags: ,

kastart

Kastaar, kapoen, kadé, kornuit, ... VORMgever & BEELDmaker met een gezonde dosis Wanderlust ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s